Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není mateřská jako mateřská. Herečka Tereza Ramba (34), známá divákům ještě pod dívčím příjmením Voříšková, se kromě dítěte dokáže věnovat i své milované práci. Na sociálních sítích ukázala brzkou ranní fotku s miminkem, se kterým zvládla i obtížné natáčení.

„5:00, dneska ráno. No filter. No make-up. První noční natáčko za námi,“ napsala radostně Tereza, na které se probdělá noc nijak nepodepsala.

Toho, že jí chybí černé kruhy pod očima, si všimli i fanoušci. „Jak může někdo takhle vypadat bez make-upu a v 5 ráno, nechápu. Kdybych se vyfotila já s mým dvouleťákem v 6, kdy vstává, tak mě zavřou do zoo,“ pobavila svým komentářem pod fotkou jedna z maminek.

Tereza Ramba loni zářila ve filmu Vlastníci.

Kromě herectví se ale Tereze daří ještě v další nové profesi. Jako spisovatelka totiž vydává svou první knihu, na které se podílí velká část její rodiny. Prvotina s názvem DobroDruhům je podle jejích vlastních slov cestovatelský deník, a tak trochu kronika lásky. A protože krásná brunetka před mateřskou cestovala a psala roky, mají se její příznivci zřejmě na co těšit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám