Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po několika měsících opět zabalila kufry a vyrazila do milované Brazílie. Tam se jezdí Veronika Lálová (32) pravidelně vzdělávat v sambě, ve které vyniká. Tentokrát ale krásná tanečnice, která zářila hned ve dvou řadách StarDance, nerozvlní svou figuru jen v tanečních sálech.

Půvabná brunetka nás letos bude reprezentovat na tradičním brazilském karnevalu v Rio de Janeiru. Nejen na krocích, ale i na své figuře tak Veronika v poslední době makala víc, než je zvyklá. Nutno říct, že se to vyplatilo a na alegorickém voze nám mezi spoře oblečenými Brazilkami rozhodně ostudu neudělá.

„Překrásné místo k načerpání pozitivní energie! A za týden přijede Česká televize,“ svěřila se Veronika, která si vyrazila odpočinout na místní pláž a pochlubila se snímkem v plavkách. Za tanečnicí dojede štáb zdokumentovat celé její přípravy a vystoupení na karnevalu, který je snem každé milovnice samby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám