Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na první pohled byla nepřehlédnutelná. Zpěvačka Celeste Buckingham (28) zvolila na Česko- Slovenský ples hodně neobvyklý doplněk. Dlouhodobě spolupracuje s uměleckou školou v Kežmarku, jejíž studenti pro ni vždy vytvoří neotřelý šperk. Tentokrát to byla tiára, tedy druh dámské korunky.

"Už jsem slyšela, že vypadám jako socha Svobody nebo postava ze seriálu Hra o trůny. Můžete si vybrat," řekla nám Celeste, když jsme si povídali o jejím outfitu. Logické bylo ozdobu doplnit šaty, které by se k ní hodily. "Mám je od velmi šikovné slovenské návrhářky Emmy Klein. Zvolily jsme takový retro styl," podporuje slovenské tvůrce zpěvačka.

"Vzhledem k tomu, že jsem přibrala, je tento střih pro mne tak akorát. Je to prostě fakt. Není to urážka. Nikomu jinému to neublíží, když si to řeknu sama, a zároveň mi nikdo neublíží, když to řekne mně," krčila rameny Celeste, která si pochvalovala aspoň to, že část kil se jí usadila v dekoltu, takže mohla předvést dechberoucí výstřih.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám