Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Courteney Cox (47) známá především jako nezapomenutelná pedantka na úklid Monica Geller ze seriálu Přátelé, v pondělí večer povečeřela v jedné z losangeleských restaurací. Když se vracela ke svému vozidlu, přidržoval jí neznámý muž, ale kvůli alkoholu to nejspíš nebylo, jelikož Courtney bez rozmyšlení usedla na místo řidiče. Fotografům však nechala nahlédnout pod krátké minišaty a předvedla, že preferuje černé krajkové spodní prádlo.

Nestárnoucí Courteney Cox, která s přibývajícím věkem dokáže vypadat snad čím dál lépe, chodila šest let s hercem Michaelem Keatonem, ale za manžela v roce 2004 pojala kolegu z branže Davida Arquetta, s nímž má dceru Coco Riley. Kmotrou holčičky je její dobrá přítelkyně z Přátel Jennifer Aniston. Dvojice se rozešla koncem minulého roku, ale oba údajně stále zůstali blízkými přáteli, několikrát dokonce uvažovali o návratu.

Cox, jež si zahrála například i v populární hororové sérii Vřískot, dobře ovládá Karate a je hudebně nadaná. Umí totiž hrát na klavír a na bicí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám