Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyráží modelka Nikol Švantnerová (31) na velkolepé společenské události, lupiči by si měli dávat echo. Klenotnické firmy se předhánějí, aby krásku ověsily svými diamanty. Na Plese jako Brno jich měla za čtyři milióny, na Česko-Slovenský ples byla vybavena třemi prsteny, náramkem a náušnicemi z bílého zlata s diamanty za "pouhé" tři milióny korun.

Tomu musela samozřejmě přizpůsobit i svoji róbu. Vyrazila v úplně jednoduchém hladkém bílém modelu ze svého oblíbeného salonu Poner, s nímž vynikly nejen šperky, ale i její extra štíhlá postava. Jen ta barva byla trochu nebezpečná.

"Chci být pokaždé úplně jiná a minule jsem měla černou róbu. Tak myslím, že se mi to zatím daří. Je fakt, že s tou vlečkou to tady asi trochu vytřu, ale s tím se počítá. Jídlem se snad nepokecám, protože jsem byla vždycky učená jíst slušně. Takže jediné, co hrozí, že se tady najde nějaká moje sokyně, která mě polije červeným vínem. Ale hlavně, že už je to nafocené. Nicméně jsem vždy maximálně opatrná," smála se Nikol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám