Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už jsme si mysleli, že ji manžel zavírá doma na petlici, když tedy nemá pracovní směnu na Primě. Bývalou Českou Miss a moderátorku Gabrielu Laškovou (34) jsme ve společnosti potkali přesně po roce, kdy opět vyrazila na Česko-Slovenský ples.

"Přiznám se, že poslední dobou nemám potřebu vyhledávat společnost a dávám přednost rodinnému životu. Měla jsem to tak vždycky, že domácí pohoda a klid pro mě byla priorita. A když k tomu přibyl teď už dvouletý úžasný prcek, nedá se tomu odolat a zůstávám doma. Ale tohle jsem si nemohla nechat ujít," řekla nám Gábina.

Užila si společenskou róbu od Taťány Kovaříkové, kterou doplnila drahými šperky od Dušáků, nicméně pokud jde o vlasy a make-up, vystačila si sama a služby vizážisty ani kadeřníka nevyužila.

"Detaily možná nejsou úplně profesionální, ale já to miluju. Jsem nadšená, když ze sebe sama můžu udělat tu krásnou ženskou, tu Popelku. Ale není to tak, že bych se nalíčila jen jednou za čas. Nemyslím si, že když je žena máma, měla by se o sebe přestat starat. Takže aspoň trochu se líčím každý den," upřesnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám