Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dámy na velkých plesech se většinou chlubí luxusními šperky. Pravdou ovšem je, že z valné většiny je mají jenom vypůjčené. O to sympatičtější nám byl postoj úřadující světové královny krásy Miss Global Karolíny Kokešové (28).

I když to bylo dané i tím, že se na Česko-Slovenský ples chystala na poslední chvíli. Takže šaty na míru by se rozhodně spíchnout nestihly, nicméně Karolína má štěstí, že s její postavou není problém sáhnout po téměř jakémkoli kousku, který se vrátil z módního mola.

"Šaty jsem vybírala u návrhářky Sandry Markové a tyhle mi sedly úplně skvěle. Navíc jsou modré, zatímco já většinou nosím červenou nebo růžovou, tak je to aspoň změna. Zároveň mi ladí k očím," řekla nám Karolína.

Když jsme ji chtěli při natáčení vystrašit, že vidíme jen jednu náušnici, a jestli druhou neztratila, aby nemusela platit statisíce, jenom se smála. "I kdybych ji ztratila, neplatila bych nic. Jsou moje, obyčejná bižuterie z Brna," vysvětlila a druhou náušnici také okamžitě našla. Nespadla jí, jen byla schovaná za vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám