Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kristina Lekešová, dcera moderátorky Stáni Lekešové (†63), která jen dva dny po Vánocích podlehla rakovině, promluvila. Měsíc po smrti milované maminky se přes ztrátu přenést nedokázala. Její slova rvou za srdce. Je jasné, že jí nejbližší člen rodiny velmi chybí.

"Nevěděla jsem, kdy přijde ta chvíle, kdy už budu mít sílu alespoň něco napsat. Ale jelikož spousta lidí, kteří nesledují média, stále nevědí, co se stalo, a najdou se i tací, co po mně i v téhle době chtějí naprosto nepochopitelné věci, rozhodla jsem se něco napsat. Říkala jsem si, že některé věci není vhodné sdílet na sociálních sítích, ale vlastně PROČ. Proč bychom nemohli sdílet příspěvky ohledně událostí, které jsou bohužel jistou součástí našich životů a nikoho z nás neminou," napsala na sociální síť Kristina.

"Zůstávají pro mě nepochopitelné lživé profily lidí o neexistujícím dokonalém životě, a naopak si stále více vážím těch, kteří mají ODVAHU o svých trápeních promluvit. Nám všem ostatním to totiž nesmírně pomáhá, když víme, že i někdo jiný se s podobnou situací vypořádal a dál dokáže žít plnohodnotný život,“ píše dcera moderátorky.

S maminkou měla krásný vztah

„Já jsem 26. prosince ztratila tu nejúžasnější osobu v mém životě, MAMINKU. Ten, kdo mě zná, tak ví, jak strašně blízký a speciální vztah jsme spolu měly. Vím, že nebudu lhát, když řeknu, že málokdo měl a má v životě takové štěstí na milující rodiče, jako jsem měla já. S mámou jsem strávila 23 let a dala mi daleko víc než některé mámy dokážou dát svým dětem za celý život. Jsou to silná slova, ale moc bych si přála, aby se každá máma chovala ke svým dětem tak, aby pak mohla z tohohle světa odejít stejně vyrovnaná jako ta moje. Je srdce drásající, že mě nikdy neuvidí kráčet k oltáři nebo nevezme do náruče moje děti, ale to, co mi předala, mě bude provázet do konce života, stejně jako její duše," vzpomíná na maminku.

Slova plná vděčnosti

„Jsem tak nesmírně vděčná za svoji rodinu, mýho skvělýho chlapa a úžasný kamarády, který mě navštívili a byli se mnou v těch nejhorších chvílích, aby mi alespoň na chvíli pomohli zapomenout na bolest, kterou prožívám. A moc děkuji i těm, co si našli čas a napsali mi, opravdu si vážím každé zprávy a všechna slova soucitu pro mě moc znamenala a znamenají. VŽDY tu ráda budu pro ty, kteří prožívají podobné situace a nemají o tom s kým mluvit. Myslím, že všichni bychom měli více sdílet PRAVDU. Teď ale ještě potřebuji nějaký čas,“ uzavřela smutnou zpověď Kristina Lekešová.

Také moderátorka Lucie Křížková sdílela krásnou vzpomínku na zesnulou Stáňu Lekešovou

Reklama

Další články

Načítám