Hlavní obsah
Článek

Na společenských akcích ji většinou potkáváme v roli reportérky módní televize Fashion TV. Erika Bugárová ale stále funguje i v roli modelky. My jsme se s ní setkali na českém velvyslanectví v Moskvě, kde propojila obě své profese modelky a reportérky. Nejdříve předváděla modely z poslední kolekce české návrhářky Beaty Rajské (61) a poté plnila povinnosti reportérky.

„Momentálně více moderuji. Modelingový čas mám už víceméně za sebou, ale občas předvádím pro lidi, které znám a se kterými se domlouvám napřímo. Moderování mě baví víc než modeling. Je to o něco aktivnější a můžu se do toho sama více zakomponovat,“ popisuje svůj přístup vystudovaná psycholožka.

Erika bývá často přirovnávaná k české herečce Evě Vejmělkové. Jak se tváří na to, když je srovnávaná s hvězdou filmů Fontána pre Zuzanu, Jak básníkům chutná život či Konec básníků v Čechách? „Komentáře, že se jí podobám, slýchám už velmi dlouho. Pro mě je to vždycky kompliment, protože se mi jako žena líbí,“ uvedla Bugárová.

Finalistka soutěže Miss Slovensko z roku 2016 a zároveň držitelka titulu Miss Media už nějaký ten pátek chodí s populárním slovenským youtuberem Matejem Zrebným. Sama se jeho tvorbou občas inspiruje a žádá ho o rady. „Občas ho žádám o konstruktivní kritiku. Jsme ale tak rozdílné povahy, že se vzájemně doplňujeme. Umíme si říct, co se nám líbí a co bychom udělali jinak,“ říká Erika Bugárová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám