Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Keith Richards (76) oznámil, že konečně přestal s kouřením. V rozhovoru pro newyorské rádio Q104.3 prozradil, že se cigaret nedotkl od října loňského roku. Kytarista legendárních Rolling Stones prohýřil celou kariéru a proslul mimo jiné vymetáním večírků a divokým životním stylem. Jen málokdo z fanoušků si ho dokáže představit bez cigarety u pusy.

V únoru loňského roku se však svěřil magazínu MOJO, že se snaží svůj milovaný návyk omezit, stejně jako konzumaci tvrdého alkoholu. Uvedl, že se musel trochu zaměřit na své zdraví, neboť prosinec 2018 se proměnil v jednu velkou party. Slavil 75. narozeniny a 35. výročí svatby s Patti Hansen.

Sem tam si prý stále rád dá víno nebo pár piv, ale jinak se spíš šetří. „Kdybyste mě ale potkali v baru a nabídli mi drink, neodmítnu ho,“ přiznal. „Nejsem puritán, jenom to už není na denním pořádku,“ vysvětlil.

V té době se také snažil zbavit závislosti na nikotinu. „Snažím se, doposud neúspěšně. Závislost na nikotinu je horší než na heroinu. Přestat s heroinem je peklo, ale je to krátké peklo. Cigarety jsou tu pořád a byly tu s vámi pořád,“ porovnal své zkušenosti.

Legendární bouřlivák přiznal, že přišel na to, že cigarety nepotřebuje. A zjevně se mu podařilo zbavit se zlozvyku úplně. Klobouk dolů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám