Hlavní obsah
Článek

Už v pubertě bylo jasné, že díky své kráse prorazí. Přesto, že Alice Bendová (50) má ke své vizáži v období dospívání jisté výhrady, snímky z té doby dokazují, že ke kariéře měla dobře našlápnuto odjakživa.

Herečka s bujnými přednostmi, kterou by mužská část fanoušků jistě označila za sexbombu, se poslední dobou na sociálních sítích chlubí „retro“ momenty. Nedávno ukázala 20 let starou fotku v plavkách, nyní se pochlubila snímkem ze začátků své modelingové kariéry.

„Nevím, nechápu, proč má někdo potřebu soudit druhého podle vzhledu. Vždyť ten dotyčný chudák za to nemůže. Já ani nemůžu popsat, jak jsem se cítila. Dokážete si to vůbec představit?“ hodnotí humorně výsledek jednoho ze svých prvních focení.

„A navíc je dost znát, jak jsem se snažila tvářit se hezky. A přitom jsem uvnitř byla (skoro vždycky) dobrý člověk. Je trošičku pravda, že jsem byla z toho focení jako modelka nervózní, a že to vypadá, že se mi chce strašně na záchod, ale nemůžu. Pak jsem se ale rozjela jak parní válec a těch fotek (bohužel) vzniklo víc,“ komentuje Alice snímek s nadsázkou.

Přesto, že se svůdná herečka na fotce popisuje jako „obryně s kulatým obličejíkem“ fanoušci zastávají názor, že v mládí rozhodně nebyla ošklivým káčátkem, ale pořádnou kočkou. „Nevím, co máte, já na fotce vidím krásnou ženu. V prvním okamžiku jsem myslela, že je to paní Magda Vášáryová,“ lichotí Bendové fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám