Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

To, že se herečka Kristýna Frejová začala otužovat, a to v žádném ledovém bazénku sauně Troufla si v plavkách i do zimní Vltavy, nás pochopitelně zaujalo. A když jsme měli příležitost si s ní popovídat na akci divadla Kalich k Letní scéně pod žižkovskou věží, bylo to pro nás tématem číslo jedna.

"Je vtipné, že k otužování mě vlastně přivedl opakující se sen, kde z ledové vody plné ker zachraňuji topícího se chlapečka. Kdybych ho potkala na ulici, poznám ho. Byl to vlastně obsedantní sen, což je docela vtipné, protože právě teď zkoušíme hru Tik tik, která se bude uvádět i na letní scéně Kalichu, je také o obsedantních poruchách," svěřila herečka.

Od snu tedy počkala několik let, než ji do plavání ve studené vodě zasvětil kolega Luboš Veselý, jenž se s ním obeznámil díky natáčení filmu Bába z ledu. "Hned napoprvé to byl úžasný zážitek. Nesmíte tedy zaváhat, Mě trvalo přesně dvě vteřiny, než jsem do té vody vlezla," vyprávěla nám a podrobnosti o tomhle Kristýnině novém koníčku si můžete poslechnout v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám