Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou primáckých Divošek jsme se potkali na párty pánského časopisu, pro který sama před časem nafotila sérii lehce lechtivých snímků. Byly opravdu decentní, proto nás zajímalo, zda by to toho šla Andrea Antony znovu a odvážněji.

"Nikdy neříkej nikdy. Na to focení jsme byli domluvení tak, že to bude decentní a ne úplně nahé. Něco jsme ukázali, uznávám, že toho nebylo moc. Ten sexy prvek tam hrál spíš latex, do kterého jsem byla oblečená. Je fajn si nechat nějaké limity a příště, když taková nabídka ještě přijde, ukázat o něco víc," slíbila.

"Je fakt, že i já jsem byla překvapená, kolik jsme toho nakonec zakryli. A můj manžel byl vcelku potěšený, že jiný chlap neviděl to, co má doma. Počítal s horší variantou," smála se Andrea, která se vdávala loni v létě.

Zatím si v manželství užívají hlavně společného cestování, líbánky a svatební cestu prožili na Havaji. "Teď si dáváme pauzu, ale mám slíbené ještě moje vysněné Japonsko. Destinací, kam bych se chtěla podívat, je samozřejmě víc. Ale už pomalu začínáme mluvit i o dětech, což jsem si ještě nedávno neuměla představit. Ale zatím to není aktuální záležitost," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám