Hlavní obsah
Článek

Představitelky Glindy a Elphaby z muzikálu Čarodějka nepojí přátelství jenom na jevišti. Zpěvačky Elis Ochmanová (35) a Nikola Ďuricová si padly do noty i ve skutečnosti. Mimo jiné je spojilo to, že jsou obě zasnoubené a v létě, když mají v GoJa Music Hall, kde se Čarodějka hraje, prázdniny, se budou vdávat.

Elis s Nikolou vyrazily společně vybírat i svatební šaty. "Všechno na svatbu nepřipravujeme společně, máme ji každá jinou, nicméně vybírat svatební šaty je taková příjemná holčičí záležitost, na které jsme se společně domluvily," svěřily zpěvačky, které Super.cz u vybírání chvilku nechaly.

"Mám ráda krajky, takže moje šaty budou určitě víc princeznovské, i s velkou sukní. Jen ještě váhám mezi tylem a saténem," svěřila Nikola. "Já zase na krajky moc nejsem, takže chci šaty jednodušší, hladké a určitě zvolím satén," prozradila Elis, která by možná volila, co se dekoltu týče, na svůj velký den cudnější model, než který byl mezi prvními, jež ve svatebním salonu vyzkoušela.

Obě zpěvačky se budou vdávat v srpnu, jedna na začátku, druhá na konci měsíce. Nikola bude mít svatbu v kostele, Elis by byla ráda, kdyby mohla proběhnout na mole. "Takže doufám, že nám vyjde počasí," dodala.

Reklama

Další články

Načítám