Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Kellan Lutz (34) s manželkou Brittany oznámili ve čtvrtek světu smutnou zrávu, že přišli o nenarozenou dcerku. Brittany byla v šestém měsíci těhotenství. Na Instagramu sdílela svou fotku s bříškem, ke které připsala srdcervoucí popisek.

„Holčičko, bylo mi ctí a potěšením být tvojí maminkou na šest měsíců. Dělala jsem, co jsem mohla, a byla radost vídat tvou tvář na obrazovce a cítit tvoje malé kopání. Nevím, proč se to stalo, ale část mě cítí úlevu, že jsi nikdy nezažila bolest nebo zlomené srdce. Teď jsi v rukou Ježíšových a jednou se s tebou setkáme. Než se uvidíme v nebi...maminka tě moc miluje.“

Po oznámení Brittany požádala své sledující, aby respektovali její soukromí. „Nejsem připravená o tom mluvit, nevím jestli někdy vůbec budu. Ale jsem tolik vděčná za nejlepšího manžela, který byl po mém boku celou dobu. Mám nejlepší rodinu,“ dodala.

Na závěr vzdala hold přátelům za jejich podporu a lékařům za jejich péči. „Teď si dopřeji nějaký čas, abych se s tím vyrovnala a zahojily se rány,“ uzavřela.

Kellan sdílel na svém účtu stejný příspěvek a v popisku poděkoval své ženě za její neuvěřitelnou sílu. „Možná neznáme odpovědi na všechno, ale nikdy nepřestaneme věřit,“ dodal herec, který se proslavil jako Emmett Cullen v sáze Stmívání či v roli Herkulese ve filmu Herkules: Zrození legendy.

Pár oznámil, že čeká přírůstek v Den díkuvzdání loňského roku. Přesně dva roky poté, co podobným způsobem oznámili, že se vzali. Zasnoubeni byli před svatbou pouze měsíc, Kellan navlékl Brittany prsten po ročním vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám