Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Topné obrazy a panely jsou moderním a velmi efektivním způsobem, jak si doma dopřát tepelnou pohodu přesně podle vašich představ. Rovnoměrné ohřívání, bezúdržbový provoz a jednoduchá obsluha nejsou ani zdaleka jejich jedinými výhodami. Zjistěte, co vše vám nabízí moderní topné infrapanely a jak díky nim vylepšíte vzhled vašeho bydlení a ušetříte na energiích. Náklady na vytápění při využívání těchto panelů jsou o přibližně 25 % nižší, než u jiných topných těles napájených elektřinou.

Lehké a tenké topné panely a topné obrazy z kompozitu

Topný obraz je unikátním způsobem, jak zajistit rovnoměrné vyzařování tepla do místnosti a zároveň oživit tento prostor atraktivním doplňkem. Vyberte si přesně podle vašeho vkusu z přírodních motivů, moderních fotografií nebo některého z uměleckých děl. Topný obraz zaujme i děti. Dětský pokoj můžete snadno doplnit topným obrazem s kresleným motivem.

Foto: Karlsbaden s.r.o.
2

Naše lehké a tenké topné panely a topné obrazy z kompozitu vám umožní vytvořit v prostoru tepelné zóny přesně podle vašich potřeb. Velkou výhodou panelů Infradům jsou jejich minimalistické rozměry. Jedná se o bezobalové a bezrámové infrapanely , které můžete využít v různých prostorech. Se svou tloušťkou pouze 1 až 1,5 mm pro ně určitě najdete využití.

Všechny topné panely a obrazy jsou nehořlavé a spolehnout se můžete na jejich velmi dlouhou životnost.

Skleněné topné panely

Skleněný topný panel Sunway bude zdrojem nejen příjemného sálavého tepla ale i atraktivním designovým prvkem. Díky svému vzhledu se perfektně hodí do moderních interiérů, kde bez problémů zastoupí běžné radiátory. Skleněné infrapanely jsou velmi často využívány například k vytápění nízkoenergetických domů.

Foto: Karlsbaden s.r.o.
3.image 003 - Skleněné panely

Přední část tohoto infrapanelu tvoří speciálně tvrzené sklo, které si můžete vybrat v bílém, černém a šedém provedení. Skleněné topné panely se mohou pochlubit výkonem až 1000 W, takže jsou vhodné i do větších místností. Nechybí jim zabudovaný termostat pro jednoduché a rychlé ovládání.

Infrapanely se skleněným povrchem nevyžadují prakticky žádnou údržbu. Instalovat je můžete horizontálně i vertikálně.

Keramické topné panely

Výhodou infrapanelů je bezpochyby i to, že si můžete vybrat nenápadný model, kterého si nikdo ani nevšimne. K dispozici jsou i panely, jež se stanou plnohodnotnou ozdobou vaší domácnosti. V případě keramických infrapanelů Teploceramic to samozřejmě platí také. Vybrat si totiž můžete čistě bílý keramický panel, který bude s bílými stěnami dokonale splývat.

Foto: Karlsbaden s.r.o.
4.image 013 - Keramické panely

Pokud ale chcete místnosti dodat trochu přírodního vzhledu, vhodnou volbou bude keramický infrapanel se vzorem bílého mramoru anebo béžového kamene. Keramické topné panely jsou zajímavé nejen svým vzhledem, ale i vyspělou technologií. Kombinují infra a konvekční vytápění, čímž vzduch zbytečně nevysušují a nedochází ani ke zbytečnému víření prachu. V místnosti s tímto panelem navíc nedostanou šanci ani plísně.

Kovové topné panely

Kovové topné panely jsou ideální volbou nejen pro domácnosti ale i hotely, ubytovací zařízení a k dispozici máme topné panely vhodné k průmyslovému využití. Moderní technologie panelu zajišťuje nejen vysokou spolehlivost a jednoduché používání. Na termostatu si stačí nastavit maximální teplotu panelu , případně požadovanou teplotu v místnosti a elektronika infrapanelu se už o vše postará.

Foto: Karlsbaden s.r.o.
Kovové topné panely

Klíčovou výhodou kovových topných panelů je rychlost zahřátí na provozní teplotu. Kovové pouzdro topných panelů je vybaveno ochranným nátěrem a jsou tedy odolné vůči stříkající vodě, díky čemuž jsou vhodnou volbou i do koupelen a vlhkého prostředí.

Další články

Načítám