Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a bývalá modelka Brooke Burke sice už v říjnu oslavila čtyřicítku, ale postavu by jí mohla závidět mnohá žena o polovinu mladší. Burke však své bezchybné a pevné tělo rozhodně nemá zadarmo, pravidelně cvičí a chodí běhat se svým německým ovčákem, který jí dělá věrného společníka. Při pomyšlení, že je herečka navíc maminkou čtyř dětí, to vypadá, že je Brooke skutečná kouzelnice.

Burke, jež minulý rok moderovala taneční soutěž Dancing With The Stars, rozhodně nechybí silná vůle na sobě pracovat. Začátkem týdne si tak byla zaběhat poblíž svého domu v Malibu a vypadala neuvěřitelně sexy. V bílých šortkách, růžovém krátkém topu, barevně sladěných teniskách a se sluchátky na uších byla nepřehlédnutelná.

Herečka však již ukázala i více ze svého těla, a to když pózovala pro pánské časopisy Maxim, FHM či Stuff. V roce 2001 a 2005 se v Playboyi odhalila dokonce úplně.

Burke je však i nadaná tanečnice, soutěž Dancing With The Stars nejen moderovala, ale rovněž její sedmou řadu v USA s tanečním partnerem Derekem Houghem vyhrála. Letos spolu s Chrisem Harrisonem moderovala Miss America.

Atraktivní brunetka má čtyři děti, první dvě s plastickým chirurgem Garthem Fisherem a další dvě se současným manželem, francouzským hercem a zpěvákem Davidem Charvetem, který se proslavil jako hezoun Matt Brody v seriálu Pobřežní hlídka.

Reklama

Další články

Načítám