Hlavní obsah
Článek

Dáda Patrasová vloni výrazně zhubla, pomohl jí nejen pravidelný pohyb, ale i doplněk stravy Obezin. Na Obezin vsadila i Petra, která s jeho užíváním začala hned po Vánocích a už má pět kilo dole.

Příběh obyčejné mámy

Příběh o hubnutí Dády Patrasové nakopnul i Petru (38). Je mámou dvou malých hokejistů a většinu pracovního času stráví u počítače. Z práce rovnou usedá za volant – pro kluky do školy, rychle na stadion, nakoupit a domů. I Petru trápí nadbytečná kila, ale na cvičení či zaběhat si přes veškerou snahu najde v tom kolotoči čas jen málokdy… Že vám to něco připomíná?

Petra začala užívat Obezin od Nového roku, třikrát denně po dvou tobolkách před snídaní, obědem a večeří. „Když jsem si spočítala, že mě jedna denní dávka vyjde na sedm korun, řekla jsem si, že to zkusím a nelituju. Za pět týdnů mám pět kilo dole, to je i podle výživových poradců rozumné tempo,“ usmívá se Petra a dodává: „Cítím se líp a nemám hlad, i když jím výrazně menší porce.“

www.obezin.cz

Začít můžete i vy a hned! Využijte slevy na obezin.cz !

Výživná snídaně do kabelky i do školní aktovky

Při pátrání po Obezinu na internetu narazila Petra i na další produkty firmy Mesaverde a zaujala ji Zdravá snídaně. „Snídám až v práci, kelímek se snídaní strčím do kabelky a v kanceláři jen zaliju horkou vodou. Teplá kaše mě příjemně zahřeje, a navíc opravdu nemám chuť na sladké a až do oběda v pohodě vydržím,“ pochvaluje si Petra.

www.obezin.cz

Kupte akční balení 5+1

„Rychlá a zdravá snídaně je ideálním řešením i pro moje děti. Před ranním tréninkem je důležité, aby kluci nešli na led hladoví. Občas si dají kaši, jindy sáhnou po müsli. Ten mladší si zamiloval Dinomüsli a vždycky se těší na to, jakou hračku uvnitř najde,“ netají Petra svou spokojenost.

www.obezin.cz

Nyní speciální müsli akce

Zmrzlina, která křupe

I malí hokejisté, a nejen oni, mají rádi sladké. „Když jsem klukům dala ochutnat křupavou zmrzlinu SpaceXcream, byli nadšeni nejen oni, ale i já. Tato zmrzlina nejen že nestudí a dětem chutná, ale hlavně se jedná o zdravý pamlsek, takže jsem v klidu i já,“ říká Petra. SpaceX je totiž zmrzlina z jogurtu a kvalitního ovoce. A samozřejmě jen s minimem přidaného cukru. Navíc ji mohou i bezlepkáři. „SpaceX budeme rozhodně kupovat i v létě – nebudu řešit ulepené pusy ani špinavá trika. Zmrzlinu navíc stačí skladovat při pokojové teplotě, takže ji mohou mít děti celý den u sebe a dát si ji, kdykoli na ni mají chuť,“ uzavírá Petra.

www.obezin.cz

Kupte zmrzlinu SpaceX za zaváděcí ceny!

Zdravá svačinka

Odpolední chuť na něco dobrého řeší Petra křupavou svačinkou – SnackVeg. „Tohle mrazem sušené ovoce mě úplně okouzlilo a dávám ho jako dárečky i svým kamarádkám,“ říká. Malé balení SnackVeg by totiž rozhodně nemělo chybět v žádné dámské kabelce. „Je toho tak akorát, zažene hlad, chuť na sladké a dodá potřebnou denní dávku sacharidů, vitamínů i minerálů,“ vysvětluje. A pozor – SnackVeg potěší i milovníky zeleniny, v nabídce je například červená řepa, mrkev, nebo celer. A jestli chcete něco ostřejšího, rozhodně vyzkoušejte zázvor.

www.obezin.cz

SnackVeg nyní za zaváděcí ceny!

Zkuste i vy produkty Mesaverde a využijte akčních cen, které platí do konce měsíce. Inspirujte se, ať je pro vás únor měsícem zdravé stravy a hubnutí.

Další články

Načítám