Hlavní obsah
Článek

Přinášíme Vám přehled produktů, o kterých jste možná neslyšeli, ale měly by být současní „výbavy“ každého partnerského či mileneckého vztahu. Pomůžou vám povznést intimní život na tu správnou úroveň.

Afrodiziakální masážní svíčky – bestseller poslední doby

Už jste slyšeli o masážní svíčce? Jestli ne, je ten nejvyšší čas jí vyzkoušet! Svíčku zapálíte, necháte rozpustit část směsi do podoby masážní emulze, svíčku zhasnete a rozpuštěnou směs nalijete na tělo své drahé polovičky. Ideální pro romantickou masáž či předehru. Směs je příjemně teplá, obsahuje bambucké máslo, mandlový a kokosový olej a další látky vyživující a hydratující pokožku. Doporučujeme prémiové masážní svíčky MAGNETIFICO Enjoy it!

Má partnerka problém s dosažením orgasmu? Zkuste stimulující gely!

Téma, které snad v posteli zajímá opravdu každého. Orgasmus u ženy je pokládán za výsledek dobře odvedené práce. Některé ženy zažívají orgasmy jak na běžícím páse a některé na ten první teprve čekají. Dnes jsou v této otázce velmi populární intimní lubrikanty a spreje, které díky aktivním látkám prokrví ženské pohlavní orgány nebo zlepší jejich elasticitu a žena tak dosahuje lepšího prožitku a vzrušení.

Vyvrcholení jako z filmu pro dospělé? Vyzkoušejte doplňky stravy!

Zatímco muži často hodnotí milování dle toho, zda partnerka dosáhne vrcholu, ženy často hledí také na množství ejakulátu při mužském orgasmu. Je to pro ně ekvivalent mužnosti a intimního zdraví muže. Existují speciální doplňky stravy, které obsahují přírodní látky, které mají kladný vliv na spermatogenezi a intimní zdraví muže a partnerka se nebude stačit divit.

Feromony. Opravdu fungují?

To, že feromony silně ovlivňují v říši zvířat jejich sexuální pudy a přitažlivost se dobře ví. Dneska je možné koupit také tzv. „feromony“ pro lidi, a to v podobě luxusních parfémů nebo např. vonných svíček. Obsahují směs látek, které se snaží podvědomě působit na osoby opačného pohlaví a zvýšit tak přitažlivost, sexappeal a vytvořit příjemnou a svůdnou atmosféru. Mezi nejúčinnější patří řada MAGNETIFICO – power of pheromoes.

Prodlužte svou intimní výdrž aneb když 5 minut nestačí …

Není potřeba, aby muž vydržel hodinu pro uspokojivý sexuální výsledek, ale sem tam by se nějaká ta minutka navíc hodila, že? Víte, že jsou speciální lubrikanty obsahující látky, které pomohou muži dosáhnout delší intimní výdrže? Nebo speciální doplňky stravy obsahující přírodní látky s kladným vlivem na sexuální výkon, výdrž a intimní zdraví může?

Další články

Načítám