Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Lenny (30) fanouškům představila novou píseň, Figure It Out je její dosud nejniternější skladbou. „Občas se objeví píseň, která je výjimečnější než ostatní, a právě Figure It Out je jednou z nich,“ říká.

„Píseň pojednává o cestě životem, jež je plná krásných chvil, ale i překážek, rozcestí a obtížných rozhodnutí, před která jsme postaveni. Potom je jen na nás, jak se rozhodneme a jakým směrem bude pokračovat naše životní cesta,“ popsala Lenny s tím, že slogan Figure It Out symbolizuje různorodost každého lidského příběhu.

Klip je složený ze záběrů ze zpěvaččina soukromí, a to od raného dětství přes dospívání po současnost. Nechybí na nich ani její blízcí, rodiče, dědeček či partner Marpo. „S fanoušky se podělím o to, co donedávna zůstávalo skryto,“ říká. Spoluautory písně a producenty jsou Ondřej Fiedler a Marcel Procházka, režie klipu se ujal Jan Strach.

Aktuálně Lenny dokončuje druhou desku, která vyjde na jaře. Na 4. prosince pak zpěvačka ohlásila svůj zatím největší koncert v kariéře.

„Podpora fanoušků na koncertech v minulých letech byla neskutečná! S kapelou jsme měli možnost cestovat po světě, hrát na úžasných festivalech a vyprodat hned několik legendárních prostor v Praze i po Čechách. Letos je mým záměrem všechny tyto zážitky nakumulovat do jedné velké show, nezapomenutelnou pro mě i pro diváky,“ těší se Lenny.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám