Hlavní obsah
Článek

Tammi Baltin z Kalifornie si v šedesáti letech našla hodně dobře placenou brigádu. Bude tak patřit mezi movité důchodkyně.

Vyzrálá dáma si nikdy nemyslela, že je atraktivní. O to víc ji překvapilo, když začala přes sociální sítě dostávat od mužů sexuální nabídky. Ženu to nepohoršilo a zašla ještě dál. Vyzkoušela si erotický chat a modeling přes kameru, kdy v nejrůznějších sexy oblečcích a převlecích předvádí mužům žhavou erotickou podívanou!

O Tammi je prý velký zájem a vydělá si v přepočtu i 4500 korun za hodinu. A to se v tomhle věku vyplatí. Klientelu má tato nespoutaná šedesátnice velmi pestrou. Většinou se jedná o studenty a ženaté muže mezi 18 a 35 lety. Potrpí si na ni tedy spíše mladší generace.

Muži prý zbožňují hlavně její odhalené nožky. A to včetně chodidel, která je prý vzrušují úplně nejvíc. Ve skutečnosti je tato energická dáma spíše uzavřená.

„Jsem velký introvert, ale dělá mi dobře přinášet radost jiným,“ řekla v rozhovoru pro The Sun babička, jež se nikdy necítila šťastněji. „Konečně mám kontrolu nad svým životem a naučila jsem se důvěřovat sama sobě a své intuici,“ dodala.

Tammi je sice momentálně single, ale zároveň je milující babičkou. Rodina prý její „nové povolání“ schvaluje. S přáteli ale o své práci nemluví. „Vyprávím o tanci a hudbě, kterou miluji, ne o své práci,“ uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám