Hlavní obsah
Článek

Dnes jsme vás informovali o tom, že by Kateřina Sokolová (35) měla mít opět blízko ke svému bývalému partnerovi Robertu Hájkovi. Modelka a zlatník se totiž aktuálně oba nachází na stejném místě v Thajsku, konkrétně na ostrově Ko Samui.

Jeden z našich zdrojů viděl pár, jak se na dovolené po ulici vede za ruce. Modelka ale návrat k bývalému příteli popírá. Prý tak nejde o návrat milenců, ale sblížení starých přátel. „Přečetla jsem si článek o tom, že jsem se vrátila ke svému ex Robertu Hájkovi, a ráda bych se k tomu vyjádřila. Není to pravda,“ rozhodla se uvést vše na pravou míru bývalá česká královna krásy.

„Robert je člověk, který mi byl vždycky nablízku a já jemu taky. Trávíme spolu hodně času, protože si velmi rozumíme. Vážím si ho a mám ho moc ráda. Je to můj blízký přítel a doufám, že vždycky bude. Ale časy, kdy jsme tvořili pár, jsou minulostí, momentálně nás pojí jen blízké přátelství,“ dodala Kateřina.

Katka chtěla uvést na pravou míru nejen svůj současný stav, ale také jí šlo o to, aby spekulace nekomplikovaly život jejímu bývalému příteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám