Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michala Hergetová, kterou znáte především ze zpravodajství České televize, bude moderovat Česko-Slovenský ples v pražském Obecním domě. A dobře ví, že musí nejen dobře mluvit, ale také dobře vypadat!

"Snažím se sladit hlavně to, jak budu vypadat. Na pódiu to je hodně důležité. Budou tam krásné dámy a elegantní pánové, nerada bych kazila dojem. Budu mít šaty Marie Zelené speciálně připravené pro Česko-Slovenský ples.

Na postavě po vánočních svátcích pracovat nemusela. "Mám tři syny. Místo fitka to je fajn tělocvik. Úplně to stačí. Každý víkend jsme na kole nebo na lyžích," vysvětluje.

Zdobit ji budou také luxusní šperky. "Šperky jsou v hodnotě půl miliónu korun. Krásně se třpytí, jsou to briliantové náušnice, prsteny a náramek. Zatím nevím, jestli mě manžel doprovodí, uvidíme, jakého budu mít bodyguarda. Ochranku mít nebudu, myslím, že to zvládnu," prozradila Michala.

"Jsem spíš moderátorka odborných akcí, diskuzí. Držím se v ekonomickém a technologickém oboru. Překvapilo mě, že mi nabídli tuto společenskou akci. Viděli mě na společenském večeru na Pražském hradě, poté mě oslovili. Snad nebudou zklamaní," dodala Michala.

Reklama

Další články

Načítám