Hlavní obsah
Článek

Komik Lukáš Pavlásek (45) (41) je umělecky velmi různorodý. Známe ho třeba jako baviče, spisovatele, scenáristu, herce nebo moderátora. A poslední jmenovaná činnost mu v poslední době nejen nejčastěji zaplňuje diář, ale především ho velmi těší.

Od poloviny února totiž bude moderovat svou vlastní talk show, která má název Na Pavláska. „Já jsem to všechno vymyslel. Nápad přišel ode mě, protože jsem se už na vlastní show zkrátka cítil. A doufám, že zúročím všechny svoje zkušenosti z těch mnoha představení,“ dozvěděli jsme se od komika, pro kterého je práce na nové talk show na Primě splněným snem.

V novém pořadu se Pavlásek představí rovnou v několika uměleckých disciplínách. „Rád si prostě povídám s lidmi a moc rád se od nich dovídám něco nového. K tomu mám rád zábavu a humor, který vlastně dělám. A teď to všechno skloubím dohromady,“ dodal vzápětí komik, který je známý i jako "Tydýt" z reklamy.

„V každé epizodě přivítám tři hosty. Od ostatních talk show je ale ta má odlišná tím, že si s třemi hosty povídám zároveň. Nejprve přijde první host, poté přichází další a na závěr jsou již na pódiu všichni tři dohromady, kdy již mezi nimi probíhá interakce,“ popsal Pavlásek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám