Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úřadující Muž roku Martin Gardavský (25) odhalil své mužné tělo. S fotografem Vratkem Barcíkem nafotil nejodvážnější fotografie kariéry. Je na nich úplně nahý. Na jednom ze snímků mu nejintimnější partie zakrývá jen kytara. Podívejte se na žhavé snímky stále nezadaného Martina.

Gardavský má vysportovanou postavu a v poslední době na ní ještě více zapracoval. Takový břišní pekáč neměl nikdy předtím. "Už 6. prosince odlétám do thajského Bangkoku na nejprestižnější světovou soutěž Mister International a podle fotek ostatních finalistů to vypadá, že konkurence bude veliká. Tak jsem frekvenci návštěv fitka trošku zvýšil a mám tvrdou přípravu," prozradil Super.cz Gardavský.

Zároveň prozradil, co ho na světové soutěži mužské krásy čeká. "Absolvujeme několik výletů, proběhne přehlídka v krojích, zároveň navštívíme nemocnici s nemocnými dětmi, kterým každý soutěžící priveze jednu hračku. Těším se na to a snad budu Českou republiku důstojně reprezentovat," dodal Gardavský.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám