Hlavní obsah
Článek

Randí spolu od loňského října a prožívají nejhezčí období vztahu. Vzájemné city se Brooklyn Beckham (25) a Nicola Peltz nebojí dát najevo ani veřejně, na sociálních sítích.

Ty se dávno staly komunikačním kanálem nejen mezi Instagramery a jejich fanoušky, ale i mezi známými, kamarády, páry. Není výjimkou, když komentáře využívají i pro osobní komunikaci. Jako Brooklyn, který své přítelkyni zalichotil vzkazem u její fotky ve spodním prádle, k níž připsal: „Šíleně krásná, jsem ten nejšťastnější chlap“. A Nicola mu láskyplná slova vrací.

Pětadvacetiletá Peltz se věnuje herectví. Přelomovou rolí pro ni byla Katara ve filmu z roku 2010 Poslední vládce větru. Později si zahrála v hororovém seriálu Batesův motel či ve filmu Transformers: Zánik. Je dcerou miliardáře Nelsona Peltze a bývalé modelky Claudie Heffner.

Jak Nicola, tak Brooklyn tedy pocházejí ze zámožných rodin. A navíc početných. Zatímco Beckhamových je šest, David, Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz a Harper, otec Nicoly má podle magazínu Forbes deset dětí včetně bývalého hokejisty NHL Brada Peltze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám