Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Monkey Business Tonya Graves se poprvé od brutálního incidentu objevila na veřejnosti. Zpěvačku v sobotu napadli pravicoví extremisté v restauraci ve Vimperku. Nyní poprvé se na její tváři objevil úsměv. Na napadení se snaží zapomenout. Šrámy již má jen na duši.

„Napadli mě útočníci, kteří, dle informací policie, patřili k účastníkům demonstrace, která se ten den konala ve Vimperku. Došlo k verbálnímu i fyzickému útoku, kdy mě tahali za vlasy, plivali po mně a podobně. Jejich nadávku opravdu nelze v žádném médiu interpretovat. Naštěstí jsem v pořádku a na incident se snažím co nejdříve zapomenout," řekla o napadení Tonya. "Bála jsem se, kdo by se taky nebál," dodala.

Bylo to vůbec poprvé, co se setkala s problémy kvůli své tmavé pletí. A věří, že i naposledy. V úterý vyrazila Tonya hned na dva večírky. Nejdříve zpívala na přehlídce v Hard Rock Cafe a pak se ještě přesunula do Bílkovy 13 na křest kalendáře Proměny. V loňském kalendáři Proměny Tonya pózovala.

Popíjela s kamarády, odpovídala na všetečné otázky, které se týkaly napadení a bylo znát, že se již cítí uvolněně.

Reklama

Další články

Načítám