Hlavní obsah
Článek

Modelka Ashley Graham (36) v půlce ledna přivedla na svět své první dítě, syna Isaaca Menelika Giovanniho Ervina. Zprávu o jeho narození zveřejnila teprve před pár dny a v krátkosti. O mateřské roli poprvé promluvila v úterý ve svém podcastu Pretty Big Deal, v rozhovoru s manželem Justinem Ervinem. Probrali mj. pocity a dojmy které v nich porod vyvolal a zanechal.

Ashley se rozhodla pro domácí porod do vody. V nemocnici by na ni prý dolehla úzkost. „Musím říct, že teď když jsem porodila, přirozeně, takže jsem všechno cítila, myslím, že není nic, co bych nedokázala. Nic, u čeho bych řekla, že je to moc těžké nebo že to nezvládnu. Šest hodin jsem přirozeně rodila,“ uvedla Graham.

Její muž byl po celou dobu s ní. „Jít z bazénku rovnou do postele s naším synem v náručí, takové pouto,“ svěřil se s čerstvými dojmy. Byl to on, kdo syna pojmenoval, jméno Isaac se mu líbilo už od střední školy.

Modelka následně na sociální síti sdílela i první fotku celé rodiny. „Pamatuji si, že když jsem Isaaca držela poprvé, řekla jsem Justinovi: ‚A teď jsme už navždy rodina‘.“

Ashley Graham má krásnou rodinu

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám