Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože byla vždy jako laňka, se svými křivkami nebyla muzikálová zpěvačka až tak spokojená. Alžbeta Bartošová se tak rozhodla na své postavě na konci roku začít pořádně makat. Nadšení do cvičení ji ani v novém roce nepřešlo a krásná brunetka se nyní ukázala na akci ještě štíhlejší než před pár měsíci.

„Stále chodím cvičit s Martinkou Markovou, to je moje trenérka. Je skvělá a musím říct, že mě perfektně drží ve formě,“ svěřila se Alžbeta, kterou trénuje bývalá tanečnice StarDance. „Trošku jsem i zhubla, ale ne moc a už víc nechci, to by nebylo hezké. Nabírám na svalech a zpevňuji,“ prozradila Bartošová s tím, že partnerovi se to líbí, ale tolik času na sport jako ona nemá.

Zpěvačku jsme potkali na vyhlášení národního kola Eurovize, kam se podívala s Mikolasem Josefem jako jeho vokalistka. Nabídla se tak otázka, zda by si soutěž sama nechtěla vyzkoušet. „Když jsem byla na Eurovizi, tak jsem potom byla tak plná pozitivních emocí, že jsem tam chtěla, nevím, jak je to s pravidly, zda bych mohla za Českou republiku, když jsem Slovenka. Někdy se mi to zrodí v hlavě, že bych možná mohla,“ prozradila Betka, kterou nyní čeká příprava na znovu obnovenou premiéru Kata Mydláře.

„Po letech jsem si to pustila a přišla na to, že to není až tak lehké zpívání. Učím se to od začátku, protože některé věci si opravdu nepamatuji, ani slova, ani melodie, zpívám si to a snažím se opět dostat do těch písniček,“ dodala Bartošová.

Reklama

Další články

Načítám