Hlavní obsah
Článek

I když si nedávno rozejitá Česká Miss Jitka Nováčková sem tam s někým vyjde, žádný trvalý vztah nemá. Ale nemusí zoufat. Nejenže neuschne jako špatně zalévaná květinka, naopak má před sebou zářnou budoucnost. Její předchůdkyni totiž prezidentka soutěže krásy Michaela Maláčová našla přítele v podobě spolupracovníka soutěže Mirka Cipry, a i pro Nováčkovou má radu, jak uspět. A svou upřímností vás možná překvapí...

"Dívky nikomu nenabízím, ale dávám jim tu ohromnou šanci, že se mohou seznámit. Říkám jim, že mají život před sebou. Když jim je dvacet let, nemusí se vázat s prvním chlapcem, s kterým se poznaly. Sama z vlastní zkušenosti vím, že je dobré být v téhle věci trpělivý a počkat si na toho pravého," řekla bez obalu Maláčová. Ta si skutečně počkala a nyní má tři děti s jedním z nejbohatších lidí v Česku, podnikatelem Zdeňkem Bakalou. Stále krásnou Míšu jsme potkali na křtu desky Jitky Válkové Země.

"Přizpůsobila jsem tomu svůj program. Je to pro mě totiž dojemný moment," potěšilo Maláčovou, že vítězka její soutěže se nespoléhá jen na vrtění boky na molu, ale že má i vlastní umělecké ambice.

Reklama

Další články

Načítám