Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Las Vegas je město nezkrotné zábavy a neřesti a ne nadarmo se říká: „Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas“. Není proto vhodnější místo pro založení univerzity striptýzu s názvem, než právě toto největší město amerického státu Nevada. Vegas Stripper Univerzity, jak se škola oficiálně nazývá, nevyučuje klasický Pole dance, ale netají se tím, že studentky dostanou lekce od profesionálních striptérek a naučí se tak i o něco lechtivější pohyby a tanec kolem tyče.

Pole dance, jež se v posledních letech stal natolik populární a rozšířený, dokonce aspiruje i o zařazení mezi sportovní disciplíny na Olympijských hrách. Ty by se tak jistě staly pro muže ještě atraktivnější, než doposud a o hojnou návštěvnost by nebyla nouze. Rozdíl mezi klasickou výukou Pole dance a lekcemi tance ve škole striptýzu je ale především ten, že pohyb nemusí být natolik náročný na pružnost a gymnastické prvky, ale jde převážně o maximální svůdnost.

Reklama

Další články

Načítám