Hlavní obsah
Článek

Módní návrhářka Dominika Domnosilová, která ve tvorbě spolupracuje s maminkou Jaroslavou Sedláčkovou, se k práci vrátila po mateřské dovolené se dvěma syny teprve před pár měsíci, kdy dámy na přehlídce předvedly novou kolekci.

Teď už zase v jejich salonu zvoní ženy, které si přejí, aby jim ušily plesové róby. Na Českém plese Dominičinu tvorbu zastupovala operní diva Andrea Kalivodová (46), na další velký bál, který proběhne na konci února v Rudolfinu, chystá model pro modelku Pavlínu Němcovou (52).

Dámy jsou dost rozdílných postav, ale Dominika s tím problém nemá. "Pavlína se samozřejmě obléká krásně, má šaty z přehlídky a vynese úplně nový model z nové kolekce, které jsou všechny ve velikosti třicet šest. Ale dobře se mi šije i na Andreu, která má klasickou ženskou postavu ve tvaru přesýpacích hodin," vysvětlovala.

Sama pro sebe ostatně zvolila model trochu podobný Andreinu, v jehož dekoltu předvedla ňadra bez podprsenky. "Přibrala jsem po dětech a jediné, co je na tom dobré, je, že mám ta prsa. Tak proč je neukázat," smála se návrhářka.

Reklama

Další články

Načítám