Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iva Frühlingová (28) změnila image. Éterická Iva své havranní vlasy obarvila na zrzavo a změna to byla rozhodně k lepšímu. Ivě to neuvěřitelně sekne.

"Doporučili mi to v Paříži v mé modelingové agentuře. Jsem už sice taková modelingová babička, ale poslední dobou jsem se modelingu víc věnovala a nadále věnuji. Kvůli práci mě chtěli mít víc přírodnější," vysvětlila Super.cz Frühlingová.

Iva před půl rokem odjela do Paříže, kde se opět věnuje své modelingové a hlavně pěvecké kariéře. Svůj luxusní byt v Uhříněvsi pronajala. Do Čech přiletěla na dva týdny, aby zde nafotila kampaň a setkala se s přáteli.

"Třináctého prosince už letím zpátky. Pracuju v Paříži na EP, což je něco mezi cédéčkem a singlem. Je to šest písniček a na pulty by to mělo jít na jaře. Je to pro mě velká změna, půjde o taneční styl," prozrazuje. Zároveň ve volném čase píše druhou knihu.

"Už ji mám skoro dopsanou. Jde o druhý díl Příběhu modelek. Ten první byl neuvěřitelně úspěšný, musel se třikrát dotiskovat, tak jsem se rozhodla pro pokračování," říká půvabná Iva, která se do Čech vrátí zase na jaře.

"Byt jsem pronajala na rok, takže na jaře se mám kam vrátit. Čeká mě tady spousta práce. Ale i nadále budu asi pendlovat mezi Prahou a Paříží," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám