Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Joshua Jackson, známý ze seriálu Dawsonův svět, se brzy stane otcem. Dítě čeká s manželkou Jodie Turner-Smith. Pár dorazil na předávání Filmových cen Britské akademie (BAFTA), kde byla modelka k nepřehlédnutí. Díky vysokému stupni těhotenství i jasně žlutým šatům. Výraznější neměla žádná jiná žena.

Svým fanouškům Jodie živě tweetovala postřehy z galavečera. Například to, že její dítě „se v břiše snaží o karate“, že nadšením málem vykřikla, když kolem ní prošla herečka Gillian Anderson, pak informovala, že se jde připravit do zákulisí na předání ceny pro nejlepší dokument, a nakonec i o tom, že i když akce ještě zdaleka neskončila, ona musí odejít, protože když nejí každé dvě a půl hodiny, začne být hysterická. „Pravděpodobně bych svého muže zašila do kostýmu medvěda a upálila zaživa,“ žertovala.

S Turner-Smith je Jackson od roku 2018, seznámili se na party zpěváka Ushera, loni se vzali. Předtím žil herec deset let s Diane Kruger, která našla štěstí po boku kolegy Normana Reeduse, jemuž v roce 2018 porodila dceru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám