Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pro šaty na Český ples nemusela partnerka miliardáře Karla Janečka (50) daleko. Pořídila si je u návrhářky Blanky Matragi (71), která sídlí přímo v Obecním domě, kde se akce konala. Lilia Khousnoutdinová nezvolila typicky zdobenou róbu, ta její připomínala spíš asyrskou nebo sumerskou bohyni než arabskou princeznu.

"Já si tedy představuji, že kdyby se měla princezna Leia ze Star Wars vdávat v poušti, tak asi takhle by vypadaly její svatební šaty. Jsou nádherné a mně se ohromně líbí," mínila Lilia. "Ale s tou bohyní máte možná taky pravdu. Já mám velmi ráda mytologii a různé historické postavy. A navíc mě těší, že i náš projekt Jsem žena, jsem bohyně byl úspěšný a teď se chystá jeho pokračování Jsem žena, jsem Evropa, který se bude dívat na významné a nepříliš známé ženy z Česka i celé Evropy," prozradila.

Nás tedy ještě zajímalo, proč na ples vyrazila s kamarádkou a nikoli partnerem, který ji doprovázel na Plese jako Brno, kde moc nezazářil, protože oblékl šedé sako místo předepsaného smokingu. Uspával prý doma děti a měl dorazit později. Což se skutečně stalo a s Liliou, která se převlékla do jednodušších šatů z látky z Bhútánu, kde podporuje charitativní aktivity, se pustil i do tance.

Reklama

Další články

Načítám