Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Primy Lenka Špillarová spolupracuje už řadu let se soutěží Muž roku. A stará se jí i o sociální sítě. Díky tomu má ve svém mobilu více fotek polonahých mužů než kdokoli jiný, koho známe. Pro vztahy to ale není zrovna ideální.

"Je pravda, že některým partnerům by mohlo vadit, když třeba odjedu na týden na soustředění s dvanáctkou nejhezčích chlapů Česka, které navíc sama pomáhám vybírat. I moje kamarádka, když jsem jí v mobilu ukazovala svoji novou kuchyň, tak zalistovala fotkami a nevěřila svým očím, kolik těch fotek, které mi kluci posílají, třeba i po nocích, protože se starám o Instagram a Facebook, tam mám," smála se Lenka.

"Všechny, kdo se za ty roky dostali do finále, si samozřejmě nepamatuju. Ale vždycky si oblíbím celou dvanáctku, pamatuju si i jejich jména. A za rok už znám jenom vítěze a mám volno v hlavě pro další ročník," doplnila. "Ale jsou to jenom Muži roku, ne mého života. Na svého partnera mám jiná kritéria," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám