Hlavní obsah
Famous
Článek

K mýdlové opeře s jednoduchými a melodramatickými příběhy o mezilidských vztazích přirovnal režisér Guy Ritchie své první manželství. Podle něj osmileté manželství s Madonnou (65) bylo soap operou. V interview pro magazín Details ale uvedl, že ničeho nelituje a že ho tento vztah poznamenal doživotně, ale pozitivně. Soap operu si prý užíval.

„Užil jsem si své první manželství. To rozhodně není něco, čeho lituju. Ta zkušenost byla nakonec velmi pozitivní. Miluju děti, které z něho vzešly, nevidím jinou cestu, kterou bych se tehdy mohl vydat. Ale člověk musí jít dál, ne?“ svěřil Guy.

Dále v interview o manželství hovořil znova. „Vstoupil jsem do soap opery a žil v ní docela podstatnou část svého života. Před deseti roky bych o tomto manželství ale byl mnohem výřečnější,“ dodal režisér filmů o Sherlocku Holmesovi v hlavních rolích s Robertem Downeym juniorem a Judem Lawem.

Třiačtyřicetiletý režisér žije s modelkou Jacqui Ainsley, s níž v září přivedl na svět syna, je to třetí chlapec vedle jedenáctiletého Rocka, jehož má s Madonnou, a malawského sirotka Davida, jehož rovněž s Madonnou adoptoval v roce 2006.

„Jsem proti škole. Jsem proti tomu, aby lidé vyvíjeli příliš velký tlak na děti a ničili jim dětství tím, že jim dávají příliš mnoho úkolů. Myslím, že pokud chce dítě blbnout venku, pak by mělo mít prostor,“ svěřil Guy ke svým výchovným metodám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám