Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Eminem (51) nepatří k celebritám, které by se běžně objevovaly ve společnosti. Světel reflektorů si užil během kariéry až dost, a tak nejde jen tak někam. Dokonce ani svou tvorbu téměř nepromuje a fanoušky raději mile překvapí, jak se mu to podařilo před pár týdny s albem Music To Be Murdered By. I bez reklamy patří k nejvýdělečnějším rapperům současnosti, tak proč se namáhat.

Pro tentokrát ale udělal výjimku a přišel podpořit kamaráda 50 Centa (44), který odhaloval svou hvězdu na hollywoodském chodníku slávy. Připojil se k němu i Dr. Dre a společně hip-hopové legendy dokonce zapózovaly pro fotografy.

50 Cent vděčí Eminemovi za svůj úspěch. V roce 2002 podepsal smlouvu s jeho nahrávací společností Shady Records. Díky tomu se stal nejprodávanějším rapperem a vyhrál cenu Grammy.

Eminem se na veřejnosti objevil poprvé po více než roce. „Ze všech věcí, které si z roku 2002 nepamatuji, si jasně vzpomínám na to, jak jsem poprvé potkal Fiftyho. Hned bylo jasné, že z něj bude hvězda. Způsob, jakým se nesl, jeho styl, měl to všechno. Je šílené, jak jeho osobnost sedí s jeho muzikou, jeho první album je klasika,“ pěl na svého chráněnce chválu během slavnostního odhalení.

Nadšení z 50 Centa tehdy sdílel i Eminemův producent Dr. Dre. Eminem označil Fiftyho nejen za obchodního partnera, ale také za jednoho z nejlepších přátel, které kdy měl.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám