Hlavní obsah
Článek

Sice na sklonku loňského roku oslavila sedmdesáté narozeniny, ale když se na Milušku Voborníkovou zadíváte, nejde nevidět semaforské děvče, které když se od konce šedesátých, a především v sedmdesátých letech objevilo na pódiu, muži lapali po dechu...

Voborníková navíc už přes padesát let nezměnila image, stále nosí dlouhé tmavé vlasy, které k ní patřily v dobách, kdy pěla Gimi det ding nebo Baletku Lenku, a patří k ní i dnes. Nejde jen o parádu, i když jí účes velmi sluší. Voborníková v roce 1975 přežila vážnou autonehodu, po níž jí zůstaly jizvy na hlavě - a vlasy je zakryjí.

Co se také nemění, je muž po jejím boku. S manželem Petrem Spáleným, kterého potkala v roce 1972, je dodnes, spolu také vystupují. Na akci, kde byly pořízené fotky, dorazila Voborníková v roli kmotry CD Známé/Neznámé 2 (sedmdesátky).

Stejně jako Martha a Tena Elefteriadu. „Se sestrou jsme začaly profesionálně zpívat v roce 1968 a už v roce 1969 nám vyšlo elpíčko. Ale kde jsme měly úplně první vystoupení, to už si nepamatuji. My jsme dost dlouho působily amatérsky a hrály jsme doslova všude. Kdo nás chtěl, tam jsme zpívaly,“ vzpomínala Marta Elefteriadu.

Reklama

Další články

Načítám