Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbená kapela Mandrage před pár dny definitivně zrušila turné kvůli osobním problémům zpěváka Víti Starého. Původně měla kapela pozastavit činnost až po skončení turné, ale zpěvák s nimi přestal komunikovat. I poslední sobotní koncert v pražském Foru Karlín odehrají bez něho.

„Navzdory Víťovu zdánlivě znovu nabytému elánu, navzdory všem dohodám. Víťa s námi před dvěma dny opět prakticky přerušil komunikaci, v jedné z mála SMS zpráv, které nám poslal, stálo, že chce turné zrušit. A tak se nedá nic dělat,“ stálo mimo jiné v prohlášení kapely, která se proslavila hity Hledá se žena či Šrouby a matice.

Mandrage - Apolinář

Vítek Starý je nejen vynikající zpěvák a kytarista, ale také textař. O vnitřních démonech zpíval například ve svém songu Apolinář.

„Když nám Víťa poprvé zahrál Apolináře, zůstali jsme zírat s otevřenými ústy a husí kůží. Náš frontman je extrémně introvertní člověk, někdy se nám nesvěří ani s tím, jestli přijde zítra na zkoušku. Nikdo z nás nečekal, že přijde s takovou osobní zpovědí. Máme rádi způsob, kterým Víťa píše a skládá,“ nechali se tehdy slyšet ostatní členové populární kapely, která bez svého frontmana logicky nemůže fungovat. Jak šel čas s Víťou Starým, si připomeňte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám