Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Médii po celém světě před týdnem otřásla informace o falešné lékařce z Miami Oeal Ron Morris. Ta sobě, ale nejspíš minimálně dvěma dalším osobám pod tíhou slibů o zdokonalení jejich vzhledu, aplikovala směs lepidel, cementu, minerálních olejů a tmele na pneumatiky pod kůži. Tento otřesný mix chemikálií považovala za „zkrášlovací proceduru“, kterou pomocí injekcí stříkala do těla i tváří svých obětí. Jedna z nich se nyní rozhodla promluvit a ukázat svůj obličej, který po zákroku Morris vypadá zcela jinak, než jak původně zamýšlela.

Osmačtyřicetiletá Rajee Narinesingh z Miami říká, že byla její tvář zohyzděna falešnou lékařkou, která byla nyní propuštěna z vazby a obviněna z potencionálního ohrožení života jiné oběti, které Morris toxickou směs chemikálií aplikovala pro změnu do pozadí a boků.

Zajímavé na celé události je i skutečnost, že Narinesingh se narodila stejně jako Morris jako muž a postupně podstupuje změnu pohlaví. Svou důvěru a touhu po ženském vzhledu a výraznějších lícních kostech však vložila do rukou nejspíš tomu nejhoršímu možnému člověku. Žena má v současnosti obrovské výstupky na tvářích a rovněž zdeformované rty.

Oběť se prý o Morris dozvěděla prostřednictvím transsexuální komunity a jelikož neměla dost peněz na zaplacení zákroku u plastického chirurga s lékařskou licencí, obrátila se právě na výrazně levnější falešnou lékařku.

Související témata:
Chemikálie

Reklama

Další články

Načítám