Hlavní obsah
Článek

Obtíže spojené s porody nebo stárnutím trápí mnoho žen. Možná i vy se potýkáte s inkontinencí, povolenou pochvou, suchostí ve vagině nebo bolestí při sexu. V žádném případě není důvod rezignovat a s těmito nepříjemnostmi se smířit.

Řešení je totiž většinou jednoduché a stále dostupnější. Nový obor plastická gynekologie spojuje celou škálu moderních a šetrných postupů, které kromě toho, že pomohou s intimními gynekologickými obtížemi ženám všech věkových kategorií, umí výrazně zlepšit i sexuální prožitek.

Plastická gynekologie zahrnuje estetické a funkční výkony jako je laser, aplikace kyseliny hyaluronové a operační výkony na genitáliích, které upravují a obnovují pochvu, vulvu a okolní tkáň.

www.asklepion.cz

Vzhled stydkých pysků trápí i dospívající dívky

Asymetrie, ale i velikost stydkých pysků může být nepříjemnou komplikací již v pubertě, kdy překážejí dívkám v těsném oblečení nebo při jízdě na kole. Řešením je labioplastika, operace stydkých pysků, při které plastická gynekoložka odstraní přebytečnou tkáň a upraví symetrii této oblasti. Pokud vás například trápí asymetrie stydkých pysků, existuje ošetření radiofrekvencí Protége Intima. Je zcela neinvazivní, nevyžaduje rekonvalescenci, necítíte při něm žádný diskomfort ani bolest. Výsledkem je viditelné omlazení ošetřované oblasti, stažení a vyhlazení povolené kůže a srovnání asymetrie vnitřních i vnějších stydkých pysků, které není tak radikální jako v případě labioplastiky, ale v určitých indikacích, při menších obtížích také pomůže.

Pokud se chcete dozvědět o řešeních intimních gynekologických problémů víc, navštivte bezplatnou online poradnu Asklepion a poraďte se diskrétně o všem, co vás trápí.

www.asklepion.cz

Povolená pochva jde zpevnit chirurgicky i laserem

Plastika svalů hráze (perineoplastika) se provádí z důvodů poranění při porodu nebo úrazu. Operace poškozené svaly zpevní, odstraní potíže a zlepší také sexuální prožitek. Ještě výraznější efekt v tomto směru má vaginoplastika, zpevnění stěny vaginy vč. okolních svalů a měkkých tkání. K povolení těchto oblastí dochází v důsledku porodů a stárnutí. V Asklepionu opět nabízejí také variantu neinvazivní, kterou je zpevnění vnitřního genitálu laserem. Jednoduché laserové ošetření zpevní pochvu, zabrání poklesu dělohy, vyléčí stresovou.

www.asklepion.cz

Suchá vagina, potíže při sexu nebo stresová inkontinence

V období menopauzy ztrácí tkáň vulvy a pochvy pevnost a pružnost, často se přidává pocit sucha, pálení, svědění a zvýšená citlivost. Všechny tyto obtíže řeší aplikace kyseliny hyaluronové. Ano, té samé, která nám vyplňuje vrásky nebo hydratuje pokožku. Také v oblasti genitálu vyplní kyselina hyaluronová ztracený objem, omladí, navrátí vlhkost a remodeluje. Správně aplikovaná umí také zpevnit a podepřít močovou trubicí, a tím zabrání samovolnému úniku moči.

Další články

Načítám