Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Známá herečka a moderátorka Alice Bendová se netají návštěvami největší estetické kliniky u nás. I díky tomu se dozví o všech nových a zajímavých ošetřeních, které nabízí. O intimním omlazení si popovídala s přední českou dermatoložkou.

Alice Bendová pro všechny dívky a ženy zjistila detailní informace, na které byste se nejspíš styděla zeptat. Intimní omlazení je zákrok, který často vyhledávají ženy nejen po porodu, ale také v době menopauzy, či stresové inkontinence nebo jen pro zlepšení sexuálního prožitku. Jde o velmi sofistikované laserové ošetření intimních partií, které je zcela neinvazivní a bez narušení povrchu sliznice, bezbolestné a provádí se v komfortu a soukromí moderní kliniky.

Foto: Klinika YES VISAGE
Intimní omlazení

Po porodu zpět ve formě

„Toto ošetření začíná být velice populární, protože moderní lasery dokážou intenzivně prohřívat sliznici, stimulovat tak tvorbu kolagenu a v podstatě tak omlazovat intimní partie,“ vysvětluje MUDr. Tereza Gabryšová, dermatoložka Kliniky YES VISAGE. Alice vyzpovídala lékařku a zjistila, že možností, jak moderní laser dokáže pomoci je několik. „Jedna z možností je využití patentované hlavice pro maminky. Ta umožňuje tzv. smooth ošetření, které dokáže intenzivně prohřívat a přitom nepoškodit sliznici, takže můžeme ošetřovat i ženy relativně brzy po porodu a předejít nebo i později zastavit nechtěnou inkontinenci,“ odpovídá Gabryšová.

I ve starším věku ve hře

Ani sexuální život seniorů není běžné téma, a je třeba šířit osvětu, že i když se v menopauze mění některé ženské funkce, laserové ošetření opět dokáže pomoci. „Ženám po přechodu a vlastně v jakémkoliv věku toto ošetření pomáhá, řeší jak suchost, záněty, tak stresovou inkontinenci.“ Dodat můžeme, že zákrok trvá přibližně 30 minut, není bolestivý a není potřeba žádnou rekonvalescenci.

Foto: Klinika YES VISAGE
Intimní omlazení

Prostě pro lepší sex

Další velice vítaná možnost ošetření je zlepšení sexuálního života. Speciální funkce laseru umí řešit ztrátu elasticity a tonusu pochvy, vaginální suchost a znatelně zpevnit stěnu poševní, a tak celkově oblast omladit. Výsledek pocítí nejen žena, ale také partner. „Nejlepším doporučením pro intimní omlazení je určitě pochvalný mail od manžela jedné naší klientky, ve kterém psal, že díky zákroku si nyní užívají sex jako zamlada,“ uzavírá Gabryšová.

Zde se můžete podívat na video, které vám ozřejmí všechny detaily ohledně intimního omlazení:

Intimní omlazení

TIP: Nebojte se zeptat!

Bez bolesti, za 30 minut, bez žádné rekonvalescence. I takto může vypadat řešení problému, o kterém se často ženy stydí mluvit i celé roky. Dříve bylo řešení možné jen chirurgicky, ale dnes k tomu stačí jedno krátké laserové ošetření v pohodlí diskrétní soukromé kliniky. Poraďte se zdarma s profesionály Kliniky YES VISAGE v Praze, Brně, Ostravě a Bratislavě. Poskytují nezávazné konzultace nejen na výše zmíněné problémy, ale na jakékoliv téma či problém, stejně jako možnost splátek na větší výkony bez navýšení již od 500 Kč měsíčně. Více informací o zákroku najdete na www.yesvisage.cz/intimni-omlazeni

Další články

Načítám