Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Vanda Chaloupková (28) miluje cestování. Letošní zimní dovolenou měla naplánovanou velmi dlouho dopředu. Se svým partnerem Oskarem zabalila sympatická brunetka kufry a odletěli do exotického Thajska.

„Thajsko je jedna z nejintenzivnějších cest, které jsem podnikla. Celá ta filozofie mě nadchla. Lidé jsou milí, vstřícní a šťastní. I když hodně z nich žije v nedostatku, spokojí se s málem. Země je to krásná, kultura jídla neuvěřitelná,“ sdělila nadšeně půvabná herečka, která si vedle poznávání země užívala na pláži.

Z té také poslala pozdrav v plavkách, ve kterých Vanda vypadá skvěle. Na dovolené se herečka nečekaně setkala se svými známými. „Byli jsme v Bangkoku, kde jsme se potkali s Emmou Smetanou a Jordanem Hajem,“ smála se Vanda, která si užívala nejen slunění, ale také místní kuchyni. Díky své štíhlé figuře si Chaloupková, kterou diváci znají ze seriálu Modrý kód, mohla dopřát cokoliv.

Reklama

Další články

Načítám