Hlavní obsah
Článek

Po nedělní zprávě o nehodě vrtulníku, během níž zahynulo devět lidí včetně basketbalisty Kobeho Bryanta a jeho třináctileté dcery Gianny, zůstal v šoku nejen sportovní svět. Nejvíce se tragédie samozřejmě dotkla jeho blízkých. Zůstala po něm manželka Vanessa a dcery Natalia, Bianka a Capri. Vanessa se nyní poprvé od nedělní tragédie ozvala fanouškům a zveřejnila prohlášení.

Poděkovala za podporu, kterou lidé jí a rodině projevují, a přidala i vzpomínku na své milované.

„Já a moje holky chceme poděkovat milionům lidí, kteří nám v této hrozné době ukázali podporu a lásku. Děkujeme za vaše modlitby. Potřebujeme je. Náhlou ztrátou milovaného manžela Kobeho, úžasného otce našich čtyř dětí, a mé krásné Gianny, milující, ohleduplné a krásné dcery a skvělé sestry Natalie, Bianky a Capri, jsme zdrcené. Stejně tak truchlíme za rodiny, které v neděli také ztratily své milované a sdílíme s nimi zármutek,“ uvedla v textu, který zveřejnila na Instagramu spolu s fotkou celé rodiny.

„Neexistují slova, která by popsala bolest, kterou cítíme. Utěšuje mě, že Kobe a Gigi věděli, jak hluboce je milujeme. (...) Přála bych si, aby tu s námi byli napořád,“ píše Vanessa.

„Je nemožné představit si život bez nich. Ale každý den se vzbudíme a snažíme se, protože Kobe a naše holčička nám seshora ukazují cestu. Naše láska k nim je nekonečná a nezměrná. Jen bych si přála je obejmout, políbit a požehnat jim. Mít je tu navždy.“

Post Bryant využila i k tomu, aby fanoušky vyzvala k podpoře rodin, které tragédie rovněž zasáhla. Spolu s Bryantem a Gigi zahynulo dalších sedm lidí. Rodinná nadace Mamba Sports (Bryantovi se přezdívalo Black Mamba - pozn.) zřídila účet, kam je možné na podporu pozůstalých přispět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám