Hlavní obsah
Článek

Do kin se blíží další film v hlavní roli s Petrou Hřebíčkovou (44). Tentokrát jde o komedii Štěstí je krásná věc, jejíž trailer vám ještě před filmovou premiérou přinášíme. Petra spolu s Karlem Zimou se ve filmu představí jako nezaměstnaný pár, který vyhraje v loterii majlant. A to jim přinese do života hodně komplikací.

„Vyhrát takový balík pro ně není výhra, ale spíš problém. Nedokážou s tím najednou nakládat a z toho vznikají vtipné situace. A samozřejmě taky problémy, takže to chvíli vypadá i na rozchod,“ popsali své postavy Jany a Čendy Hřebíčková a Zima.

Ústřední dvojici se na vesnici, kde žijí, začnou po výhře v loterii ozývat snad všichni, kterým kdy něco dlužili. Nebo ti, kteří by se chtěli na výhře přiživit. Diváci tak uvidí v roli bratra Čendy Jana Dolanského (46), otce bratrů si zahrál Ondřej Pavelka, ale kromě nich se před kamerou alespoň mihne celá plejáda známých jmen.

Za snímkem stojí producentská dvojice Pavel Pásek a Igor Konyukov, která se do natáčení romantické komedie pustila po divácky úspěšných filmech Zoufalé ženy dělají zoufalé věci, Všechno nebo nic nebo Kajínek. Jak už naznačuje název filmu, samozřejmě se v něm objeví i známý hit Richarda Müllera Štěstí je krásná věc. A jako bonus slovenský zpěvák nazpíval i ústřední píseň snímku Chladnej den. Hudbu k němu složil René Rypar a text napsala Gábina Osvaldová.

V dalších rolích se objeví například Martin Písařík (44) jako vymahač, Markéta Hrubešová (52) jako bývalá přítelkyně, Lukáš Příkazký hraje finančního poradce, Marek Taclík (50) nepřejícího souseda. Diváci se ale mohou těšit i na humor Zdeňka Godly (48), Tomáše Jeřábka, Davida Novotného, Leoše Nohy nebo Jaroslavy Pokorné.

Reklama

Další články

Načítám