Hlavní obsah
Článek

V životě je vyznavačem zlaté střední cesty. Aneta Vignerová (36) se označuje za klasika, a to nejen například v módě, ale i v otázce porodu. „Rozhodně nejsem zastáncem například domácích porodů. Jsem pro to, aby žena porodila normálně v porodnici. Pokud se bude všechno vyvíjet tak, jak má, tak bych chtěla rodit přirozenou cestou, a když ne, tak se to řízne,“ připustila možnost císařského řezu.

Když si Aneta přišla vybrat kočárek pro miminko, doprovázel ji její životní partner a otec miminka Petr Kolečko. Ptali jsme se, jestli scenárista bude přítomen i u porodu. „Byla bych ráda, kdyby tam byl, a on se tomu nebrání,“ uvedla Aneta, která si ale není jistá, jestli to partner stihne, neboť ho nyní čeká náročné natáčení mimo Prahu.

Nejkrásnější Češka roku 2009 má rodinu v Havířově, rodit bude ale doma v Praze. Maminka ji ale přijede podpořit. „Jsme domluvené, že mě maminka navštíví. Určitě přijede pomoct. A jsou tady ještě rodiče od Péti. Navíc mám velkou základnu kamarádek. Možná ale budu ráda, když náš byt nebude průchozím místem pro návštěvy, uvidíme,“ říká Aneta Vignerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám