Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pracovní cesta Moniky Marešové (43) do Dánska odstartovala velmi slibně. Půvabná brunetka se stala českou tváří kolekce internetového módního obchodu. Po příletu si dopřála honosnou večeři s kolegy, včera absolvovala focení v roli modelky. Bohužel, do třetice ji nepotkalo nic dobrého. Manželka Leoše Mareše (47) bylo okradena.

„Dnes měl být velmi výjimečný den… Bohužel se mi stala nepříjemná událost - z hotelového pokoje mi byla odcizena krabička se šperky (hodnotu nebudu uvádět - u některých z nich se nedá ani vyčíslit - dárek k narozeninám, výročí, či šperk po babičce,“ posteskla si prostřednictvím příběhu na sociální síti. „Ráno mi tak uletělo letadlo do ČR a já proseděla půl dne na policii. Přišla jsem o něco cenného, ale zároveň jsem si o to víc uvědomila, kolik věcí ve svém životě, na rozdíl od jiných, mám,“ snažila se Marešová najít pozitiva v tak nepříjemné situaci.

Společně se svým manželem Leošem se Monika zapojila do akce s názvem Dobroden, v rámci které účastníci věnují jednu korunu za jednoho sledujícího na Instagramu.

„Věci zůstanou jen věcmi, i když se k nim vážnou vzpomínky, ty jsou ale cennější. A co je ještě cennější, je zdraví, domov a láska, a proto i já se tento rok připojuji k Dobrodnu a věnuji částku 330 tisíc na dobrou věc,“ uvedla Marešová, jejíž instagramový profil sleduje právě 330 tisíc lidí.

Reklama

Další články

Načítám