Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Roli dvojnásobné maminky si už pár týdnů užívá bývalá rosnička a moderátorka Televize Seznam Katka Podrazká. O radostnou novinku se podělila před pár dny a nyní se svým uzlíčkem štěstí pořádně pochlubila.

Vedle starší dcery Malvínky, které jsou dva roky, jí nyní doma dělá radost i syn Danielek. „Fotku, jak odcházíme z porodnice s miminkem a pugétem, nemáme. Ani s Malvínkou ani s Daníkem. Poprvé jsme byli ověšení tisíci taškami a na fotku jsme si vzpomněli, až když jsme ufunění připásali Malvínku do auta,“ svěřila se moderátorka a popsala i svůj druhý odchod z porodnice.

„A teď s Danielkem jsme zapomněli tašku s mým oblečením doma. A pak přišla ta věta: Mám v autě klubový věci. Takže ano, já odjížděla z porodnice ve slávistických teplákách. Je mi to jedno. Přivezla jsem si domů v sešívaný teplákovce toho nejúžasnějšího skřítka,“ svěřila se Katka, jejímž manželem je profesionální fotbalista Miroslav Podrazký. A nutno říct, že doma mají opravdu roztomilého skřítka.

Reklama

Další články

Načítám