Hlavní obsah
Článek

Půvabná blondýnka rozvlnila své tělo hned v několika řadách StarDance. Eva Krejčířová tančila například s bývalým fotbalistou Ladislavem Vízkem nebo lyžařem Ondřejem Bankem, kterého dovedla do finále. Přestože se v loňském ročníku soutěže neukázala, své tělo na parketu trápí neustále.

Tanečním partnerem jí ale není žádný začátečník. Usměvavá Eva, která se může chlubit figurou, již jí musí řada žen závidět, trénuje spolu s mistrem stepu Tomášem Slavíčkem. Zatímco Eva musela loňské StarDance oželet, známý stepař zahajoval se svými mistry světa jeden z dílů populární show.

A společně se nyní připravují na další nadupané vystoupení. „Trénujeme na velkou gala show, která proběhne 8. února v La Fabrice a bude zakončením mezinárodního stepařského festivalu,“ svěřil se nám Slavíček s tím, že přestože si v kalendáři po Vánocích vyšetřil pár dnů volna a odjel relaxovat do exotiky, Eva mu na parketu dává zabrat.

„Známe se spoustu let, Eva je skvělá tanečnice a je stále ve formě,“ prozradil tanečník a choreograf s tím, že není jediný, kdo si vedle půvabné Evy zatančí. „Hostem bude také současný král tanečního parketu Dominik Vodička,“ dodal Slavíček po náročném tréninku.

Reklama

Další články

Načítám